Thursday, July 15, 2010

Kolej Komuniti All-Star vs ILP Ledang


15 July - Petang tadi berlangsung perlawanan persahabatan diantara Kolej Komuniti All-Star vs ILP Ledang.
Perlawanan persahabatan ini bertujuan sebagai pemanas badan sebelum Kolej Komuniti bertanding di Sukan IPTA yang melibatkan Kolej Matrikulasi, UiTM, Politeknik di bawah Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM).

Pada awalnya perlawanan ternyata berat sebelah, di mana player Kolej Komuniti Outclass student ILP. Mereka berada di tahap yang lebih jauh memandangkn player mereka dikalangan yg terbaik di seluruh kolej komuniti zon selatan dan bukan sahaja berbakat malah mempunyai teknik permainan yg tersendiri.

Kesemua wakil student ILP kalah, even sblm pertandingan (kena saiko tgk org lain punye stroke). Sebenarnye mereka boleh bermain sekiranya rajin berusaha dan memperbaiki teknik pukulan dengan latihan yg betul.

Selepas Asar, barulah permainan mula seimbang apabila kakitangan ILP berentap. Menang 3 dari 6 perlawanan dengan set dan game yg menyeronokkan adalah sesuatu yg boleh di kongsi. Apa-apapun good luck untuk Kolej Komuniti All-Star bagi kejohanan minggu ini.

Pingpong merupakan sukan di mana kami bergerak dalam komuniti yg kecil  dengan network yang luas dan berkembang dengan pesat. Sparing Partner di dalam sukan ini ibarat kawan-karib, mustahil untuk bermain seorang diri...You'll Never Walk Alone!

Gambar 1
Gambar 2
Gambar 3
Awek 1
Gambar 5
Gambar 6
Gambar 7
Gambar 8
Awek 2
Last But Not Least...

2 comments:

aKu jaN said...

waaa.....star2 ilp ledang...cayerr r...

Anonymous said...

selamat berjuang...
jika ingin tau profil saya silahkan kunjungi..
click this

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...