Monday, January 31, 2011

Alan Hansen: Fernando Torres is a shadow of the player he was, and Liverpool have a major decision to make

When Liverpool’s fans were faced with the prospect of losing Steven Gerrard to Chelsea in 2004 and in 2005, the majority were almost resigned to the idea that he would want to leave Anfield.

Monday, January 24, 2011

Bagaimana cara untuk menjinakkan serigala

Hmmm....21hb yg lepas, sya dan wife yg paling setia pergi ke bandar tasik puteri. Buat ape ye kat sane? Kami pergi membersihkan rumah, mengemop lantai, menebas lalang dan lain-lain..apa kaitannya dengan serigala? Owh..itu senang je...22hb nye pulak, selepas solat maghrib (solat tiang agama!) kami pergi ke Tropika Corner bagi menonton cara-cara untuk menjinakkan wolves di kandangnye.

Best ke kat sane? haaisshh..malas nak cite panjang...nasib baik kamera tertinggal, kalu x dengan video skali aku upload...


Abg : ambik gambo abg elok2 ye, abg nak gi nyanyi
baby : nyanyi bole dapat hadiah emas ye bang?
Abg : .............


Nanananananana....


1 big happy family


Abg : ensem x abg?
Baby : ...sangat hensem, tapi terbalik tu bang
Abg : lantak la...bukannye abg perasan, yg penting ensem..hehehe


haaa..ni baru betul

Wednesday, January 12, 2011

Tropica Cafe FA Cup 3rd Round 09.01.2011


Kenapa Liverpool FC begitu mengujakan?
coz You'll Never Walk Alone...

Saturday, January 01, 2011

Selamat Tahun Baru 2011


Salam Tahun Baru 2011 untuk semua pengunjung laman blog sya. 
Terima kasih Allah atas segalanya. 
Semoga tahun 2011 ini lebih bermakna.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...